TIPS VOOR BUSREIZEN

 

Voordelen van reizen met de bus:


 Milieuvriendelijk
 Ontspannen reizen, uw chauffeur is een professional .
 Veilig & snel
 Voordelig
 Reizen met de vrienden of familie in alle rust 
 Geen gedoe met winterbanden & sneeuwkettingen, taksen, papieren, péage, enz. ...
 Gezellig samen reizen, maak gerust plezier !

Tips en tricks

- Plaats labels met je naam en adres ( evt. telefoonnummer ) op  je bagage en steek ook een blad met dezelfde gegevens IN je bagage én handbagage ...

Uiteraard heb je eventueel zeer belangrijke medicatie niet alleen in de handbagage maar ook deels in een koffer geplaatst …. dan kan nooit alles weg zijn !

- Reisziek ? Neem gerust een pilletje mee . Oordopjes nodig ? Niet vergeten ...

- Neem op meerdaagse reizen steeds een paar afgedrukte scans mee van belangrijke papieren . Paspoort en/of identiteitskaart, rijbewijs, een reservatie of een hotelboeking, best ook wat telefoonnummers op papier . ( Als er iets gestolen wordt of u verliest iets … geen probleem ! )

- Maak het u gemakkelijk en neem uw kussen mee, leuk om in te dommelen tijdens de nacht ! Dan is koffie drinken uiteraard uit den boze ;>)

- Een extra batterij voor de GSM of tablet kan handig zijn .

- Stap als het mogelijk is tijdens elke stop even uit en strek de beentjes !

- Plaats in uw GSM onder de naam " ICE " ( In case of emergency ) een tweetal telefoonnummers van mensen die goed bereikbaar zijn en u goed kennen . Hopelijk is het nooit nodig, maar het kan nuttig zijn voor de hulpdiensten om iemand aan de lijn te krijgen indien er iets gebeurt !

Bvb. : ICE : Blood group AB+ ( in de titel, met uw eigen gsm nummer ) Eventueel als familienaam : Allergy Peniciline

          ICE 1 : Nonkel Gerard, 0032 123456789

          ICE 2 : Tante Maria, 0032 987654321

- Goed geheugen ? Geen probleem dan ... maar in alle andere gevallen :  Schrijf belangrijke afspraken op zoals tijdstip vertrek en de plaats van waar de bus vertrekt ! Mogelijks ook het GSM nummer van de verantwoordelijke van de groep, dan is er iemand bereikbaar als er iets misloopt . ( Of het hotel, ... )

- Maak er zelf een toffe ervaring van ! Een goed humeur doet wonderen . Het is fijn om wat te mogen drinken ( je hebt een chauffeur ) maar overdaad schaadt ... het moet plezierig blijven voor iedereen .

- Een positieve instelling heeft tot resultaat dat de reis voor u en de medepassagiers een toffe ervaring zal zijn . Een goed geluimde groep , een leerrijke en leuke dag ... wat wil een mens nog meer ?  ;>)

- Als u nog andere voorstellen hebt ( we leren graag bij ), mail ons aub en we delen ze graag met iedereen !

Stefaan .